Comença la campanya de recollida de fulles amb més efectius dels equips de neteja

Sant Cugat posa en marxa el pla municipal de neteja de la fulla caiguda dels arbres durant la tardor

Durant aquesta tardor, Sant Cugat augmentarà la dotació d’equips per a la neteja de fulla en un 71%, reorganitzant els diferents grups de treball de l’actual plantilla i destinant els efectius necessaris per a la recollida de fulles en cada moment.

 

Així s'ha explicat aquest dilluns, 26 d'octubre, quan s'ha presentat el pla municipal de neteja de la fulla caiguda dels arbres durant la tardor.

 

Per portar a terme aquesta tasca, es farà servir una trituradora de fulles sobre camió, una escombradora de 10m3 de capacitat i bufadores elèctriques. També augmentarà el número de contenidors de grans dimensions als carrers per dipositar-hi les fulles recollides, passant de 4 a 7.

 

La detecció de la necessitat de netejar de fulles els carrers, parcs i places de la ciutat es farà a través d’un programa de gestió, de sensors de pas de la maquinària, i de personal específic que recorrerà la ciutat cada dia de tardor.

 

Amb aquest pla municipal, l'Ajuntament vol definir el millor servei –tipologia i freqüència– per a cada carrer i ubicació del municipi en funció de l’estat de la caiguda de les fulles; minimitzar les emissions de CO2, els problemes a la mobilitat dels vehicles i les molèsties a la ciutadania en general; i realitzar el servei necessari en cada moment.

 

Com assenyala l'Ajuntament, a l’igual que amb la resta de serveis que Valoriza, empresa concessionària de la neteja viària de Sant Cugat, presta a la ciutat, la facturació d’aquesta neteja específica també serà variable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem