Comencen les vacunacions contra la Covid-19 a 250 professionals dels 3 CAPs de Sant Cugat

Mútua Terrassa ha confirmat al TOT Sant Cugat que el dimecres, 13 de gener, començaran a vacunar professionals dels CAPs del municipi

Els professionals dels CAPs i de Sant Cugat començaran a rebre la vacuna contra la Covid-19, el dimecres 13 de gener, tal com ha confirmat Mútua Terrassa al TOT Sant Cugat. Així, Mútua Terrassa calcula poder vacunar un total de 250 professionals, del CAP Sant Cugat, el CAP Turó de Can Mates i el CAP de Valldoreix entre el dimecres 13 i el divendres 15. Per tal d'aconseguir-ho, i sempre depenent del subministrament, es vacunarà matí i tarda al Turó de Can Mates, i amb un equip de vacunació de 6 professionals, dos de cada centre.

 

Cal destacar que l'empresa sanitària ja ha aconseguit vacunar uns 2.000 professionals de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, des del 8 fins a l'11 de gener. El dispositiu de vacunació estava format per 10 infermeres i 8 administratius. Tots ells tenen experiència en l'administració de vacunes i han rebut la formació específica del CatSalut.

Cal destacar que fa unes setmanes, el Departament de Salut ja va vacunar a les primeres persones de Sant Cugat, usuàries i professionals de les residències Sant Cugat i Vila de Valldoreix.

Més info: 170 persones reben la vacuna contra la Covid-19 a Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem