Aconsegueix la nova edició del Món Sant Cugat dedicat al Monestir

El nou Món Sant Cugat, està dedicat al Monestir i amb una entrevista a la cantant Nina, ja està a la venda per 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

El nou Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, ja està a la venda. Sota el títol El Monestir per dins, la publicació s'endinsa en el monument més emblemàtic de la ciutat.

  Compra el teu exemplar!

'El Monestir per dins'

Aquesta edició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, s'endinsa en el Monestir, en els seus secrets, racons, històries i protagonistes. La història i els secrets que s’amaguen darrera del monument més emblemàtic de Sant Cugat. 

El Món Sant Cugat et descobreix el monestir

El Món Sant Cugat et descobreix el monestir

Entrevista a la cantant Nina

En aquesta edició també hem entrevistat a la cantant, actriu i empresària santcugatenca Nina, on ens explica la seva trajectòria professional i el seu vincle amb Sant Cugat. També coneixerem la història de l'entitat més antiga de Sant Cugat, la Societat Coral La Lira, que enguany celebra els seu 140è aniversari. També destaquem l'Escola Fusió, que celebra els seus 50 anys. Podrem gaudir també d'una selecció de postals i fotografies centenàries del desaparegut Casino de la Rabassada, i descobrirem una fotografia antiga de Sant Cugat de la ma d'en Ricard Mestre. A més, destaquem l'artista Pep Blanes, i Miquel Cabanas, l'autor de la portada d’aquesta edició, i santcugatencs com Patrícia de No, Màrius Caralt, Monika Blasco, Jordi Roca, Alba Rodríguez i l'emprenedora i empresària, Sílvia Manzana, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Entrevista en profunditat la cantant Nina

Entrevista en profunditat la cantant Nina

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots comprar el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat

  Compra el teu exemplar!

Portada del Món Sant Cugat 13 dedicat al monestir

Portada del Món Sant Cugat 13 dedicat al monestir

 

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem