Compromís i il·lusió per oferir una educació integral, personalitzada i de qualitat

Educació innovadora i experiència educativa al servei de les famílies

Més de 40 anys d'experiència en el món acadèmic són un dels millors avals del col·legi concertat La Vall. El centre, que ofereix tots els estudis des de l'escola bressol fins a batxillerat, centra la seva visió en una educació innovadora i fomentada en l'humanisme cristià. A més, La Vall destaca per prestar una atenció personalitzada, garantint una excel·lència educativa a través de noves metodologies didàctiques i de projectes innovadors.


En aquest sentit, l'actual model educatiu de La Vall s'anomena "Aude!". Aquest programa té com a objectiu el desig de millorar el món en què vivim. Està compost per quatre grans eixos importants, com és el lideratge ètic, el dream Schools, la competència global i el compromís social.


 

Noves metodologies didàctiques pels infantils de l'escola FOTO. Cedida

L'escola, que compta amb equipaments d'alt nivell, imparteix classes diferenciades únicament per a noies a partir de primària. A La Vall no només aprendran el currículum oficial, sinó que també els ensenyaran les coses importants de la vida, els seus valors. El centre docent s'ubica a la carretera entre Sabadell de Bellaterra.

Biblioteca de l'escola La Vall FOTO. Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem