Compte enrere per inscriure's al concurs d'arrossos de la Festa Major

L'activitat se celebrarà el proper 30 de juny a la Rambla del Celler

Aquest dimarts,11 de juny, s'obriran les incripcions per al 39è concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat. Per participar-hi, caldrà recollir les incripcions a partir de les 9.00h del matí a l'Ateneu Santcugatenci hi haurà places per un total de 225 paelles. El concurs tindrà lloc, com l'any passat, a la Rambla del Celler, entre el carrer Cèsar Martinell i el passeig de Torreblanca. El mateix dia a les 9.30h es començaran a lliurar els números de les paelles. 

El Concurs d'Arrossos, organitzat pels Amics i Veterans de Penya Regalèssia, és una de les activitats tradicionalment més multitudinàries de la Festa Major. El preu de participació és d'1 euro per persona. Als concursants se'ls facilitarà la llenya i els ingredients bàsics d'arròs, oli i aigua el mateix dia del concurs, únicament de 10.00h a 11.30h a la Rambla del Celler. 

 

Les fotos de l'any passat: 

Concurs d'arrossos de Festa Major 2018 FOTO: Artur Ribera

 

Pel que fa a les taules, cadires i peus per fer l'arrossada, les persones participants el podran reservar el dia de la incripció o el mateix dia de l'arrossada, i serà entregat previ dipòsit. Es podrà recuperar el dipòsit amb el retorn d'aquest material, fins a les 18.00h de la tarda del dia de l'arrossada. Els preus són 5€ per cadira, 10€ per tres peus, i 25€ per taula.  

Podeu consultar aquí les bases per al Concurs d'Arrossos 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem