El concert Música per la solidaritat encara la seva pròxima edició

El grup vocal In Crescendo protagonitzarà la 16a edició del concert benèfic que tindrà lloc el febrer de 2023

La solidaritat es canalitza a través de la música en la 16a edició del concert Música per la Solidaritat organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat del Vallès. L'esdeveniment és de caràcter benèfic i tindrà lloc el dissabte 25 de febrer de 2023 a les 20 h al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Cada any podem gaudir d'un grup de música diferent, i en aquesta pròxima edició la interpretació anirà a càrrec del grup vocal In Crescendo.

Els diners que es recaptin gràcies al concert aniran destinats a una entitat humanitària local amb l'objectiu d'aconseguir un impuls econòmic i un reconeixement social. En aquesta 16a edició, un 90% dels fons recaptats es destinaran al Fons Social Sant Cugat - Valldoreix i el 10% restant es destinarà a la lluita internacional contra la pòlio.

Rotary és una organització mundial de voluntaris formada per líders professionals i empresarials dedicats a millorar una mica el món amb els seus servis humanitaris. La seva implantació arriba a 200 països del món. El Rotary Club de Sant Cugat, en les 15 edicions realitzades ha lliurat a les entitats beneficiaries més de 130.000 euros.

Quin tipus de música s'escoltarà?

In Crescendo és un grup vocal format per joves d'arreu de Catalunya, guanyador del concurs de TV3 'Oh Happy Day'. Per la seva part, podem esperar una bona dosis d'innovació i creativitat musical, amb un repertori variat i ple de color.

Com es pot participar?

Les entrades del concert estaran a la venda per Internet a www.tasantcugat.cat. El preu és de 20 euros i les aportacions a la Fila Zero es podran fer al compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100 indicant que es destina al concert benèfic Música per a la solidaritat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem