contingut promocionat
condis valldoreix

 

 

Condis Valldoreix transforma la peixateria actual

Trobaràs la millor selecció de productes i un espai de cultura gastronòmica que gira al voltant de la cuina del peix

Busques una botiga d'alimentació amb tot el que necessites per a la teva compra diària i producte fresc com peix de qualitat? Condis Valldoreix, un dels referents a la població, està immers en un procés de canvi i transformació de la peixateria al nou espai, ‘Tast de Mar’.

Com serà el nou espai de peix de Condis Valldoreix?

Es tractarà d’un punt de trobada amb ambient innovador pensat amb Manel Guirado, xef i sommelier de referència, que, juntament amb l’equip especialista de la peixateria de Condis, ens presenten la millor selecció d’ingredients i elements per la cuina de mar.

Compartiran  experiències gastronòmiques, assessorament sobre vins i productes per cuinar i propostes per acompanyar els millors àpats, triades entre les marques de més qualitat i proximitat.

Un espai sobre la cultura gastronòmica del peix

Les persones que s’acostin a aquest espai podran gaudir d’un lloc especialitzat en la cultura gastronòmica de l’univers marí i la cuina dels productes mariners.

El resultat es veurà pròximament i culminarà el dissabte 10 de setembre amb la ‘Festa de les ostres’ a la Festa Major de Valldoreix.

Si vols descobrir aquesta novetat i totes les que es vagin produint, has de venir a fer la compra a Condis Valldoreix i seguir-los per Instagram a @tastdemar

Vista aèria de l'Espai Condis Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem