Coneix el centre especialitzat en odontologia integradora

El centre també està especialitzat en odontologia mínima invasiva

Saldaña & Fetscher està especialitzat en odontologia integradora, una branca que investiga com afecta el cos les patologies de la salut bucodental i les corregeix. I és que si les peces dentals no encaixen bé es pot traduir en problemes musculars al coll i arribar fins al maluc, o si no s'extreuen la totalitat dels queixals del seny, és a dir els de la part superior i l'exterior de manera que queden desaparellats, es poden desencadenar mals de caps i problemes cervicals, entre altres alteracions.


El centre també està especialitzat en odontologia mínima invasiva, fisioteràpia de l'articulació temporo mandibular perquè no afecti en el moment de mastegar ni trastoqui la postura. A més i abans d'iniciar un tractament odontològic l'equip de dentistes valoren l'afectació a l'equilibri del cos i en fan el posterior seguiment.


El centre, que acaba d'obrir les seves portes al carrer Plana de l'Hospital, i que atén tant a nens, com a joves i adults té en marxa una campanya de promoció fins al mes d'octubre. Així i els pròxims sis mesos, a Saldaña & Fetscher la primera visita és gratuïta i les higienes bucals tenen un preu tancat de 30 euros.

Entrada del centre de salut bucodental FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem