contingut promocionat
hydro piscines logo ok

 

 

Coneix l'electròlisi salina d'Hydro Piscines, la tecnologia de les piscines ecològiques

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, ofereix un manteniment de piscines de qualitat

Vols evitar sortir amb els ulls vermells quan et banyes a la teva piscina? Tens al·lèrgia al clor? Vols estalviar energia en el manteniment de la teva instal·lació? Fes servir l'electròlisi d'Hydro Piscines i aprofita't de tots els avantatges de tenir una piscina ecològica amb la darrera tecnologia del mercat.

Electròlisi salina. Tots els avantatges

Hydro Piscines t'ofereix l'electròlisi, un sistema que substitueix el clor per sal en quantitats que el banyista no percep, però que són suficient per mantenir l'aigua en les millors condicions.

1.- Estalvi econòmic. Com que el tractament conserva la piscina durant un temps més prolongat, es consumeix menys electricitat i, en conseqüència, la factura de la llum és més baixa.

2.- Seguretat. Aquest tractament evita manipular productes químics derivats del clor.

3.- La sal és innòcua. És un antisèptic natural i suau que no fa mal bé el cabell, no resseca la pell, no irrita els ulls i no destenyeix els banyadors.

Confia el manteniment de la teva piscina en Hydro Piscines

Hydro Piscines és una empresa que aposta per tractaments respectuosos amb el medi ambient com l'electròlisi salina i  ofereix productes innovadors com Hidrolife, una solució perfecta per automatitzar la piscina i minimitzar el cost d'energia fins a un 85%.

Amb el quadre master i la bomba Tomahawk podràs controlar el ph i la temperatura de forma automatitzada i t'evitaràs maldecaps.

Si estàs interessat, truca de 8 a 15:30 al 93 589 68 51.

Hydro Piscines ofereix un manteniment de piscines de qualitat a Sant Cugat i rodalia. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem