contingut promocionat
amavir logo

 

 

Coneix "Guiats per tu", el canvi de paradigma de les residències de gent gran d'Amavir

El grup de residències, que compta amb un centre a Sant Cugat, basa la seva atenció a cobrir les necessitats dels residents i les seves famílies

Les residències de gent gran d'Amavir impulsen el projecte "Guiats per tu", una revolució en la cura de les persones grans i que és la implementació del concepte teòric de l'atenció centrada en la persona.

En què es basa el projecte "Guiats per tu"?

En aquest projecte el centre inverteix la mirada perquè els residents i les necessitats de les famílies siguin els que determinin el dia a dia de la residència.

Entenen que cadascú és únic i que té les seves pròpies necessitats. Però, no, exclusivament, des de la perspectiva clàssica (atenció a la son, higiene, alimentació, vestit, etc.), sinó des del que ells mateixos valoren que millora la seva vida.

A les residències Amavir hi compten molt tots els intangibles que envolten l'atenció a les persones que, justament, mai es contemplen en els protocols, però que tenen més impacte en la vida dels residents i en la de tot l'equip del centre. "Qui sent que fa alguna cosa bona per algú, es valora", sentencia Maite Aragón, directora d'Amavir Sant Cugat.

El projecte "Guiats per tu" cerca no només que les persones grans estiguin ben ateses al centre, sinó que siguin feliços a la residència.

Des d'Amavir són conscients que això no és senzill, però saben com fer-ho.

Si vols que el teu familiar sigui feliç, confia en Amavir Sant Cugat.

Façana del centre residencial FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem