contingut promocionat

 

 

Captura de pantalla 2019 03 13 a las 13.01.19

 

Coneix l'educació que fomenta les capacitats emocionals i intel·lectuals dels més petits

Happy Way celebrarà la jornada de portes obertes el dissabte 23 de març i destaca pel seu projecte educatiu únic i avançat

L'escola Happy Way celebrarà la seva jornada de portes obertes el pròxim dissabte 23 de març a partir de les 11 h. L'escola bressol per infants de 0 a 3 anys, obrirà les seves portes per explicar a fons la seva oferta educativa.

Durant la jornada tindràs la possibilitat de conèixer l'equip pedagògic, el projecte educatiu, i el funcionament de les rutines del centre i totes les instal·lacions de l'escola. A més, durant la visita podràs resoldre tots els dubtes amb els docents.

 

banner happyway portes obertes
 
 
Happy Way és una escola viva que destaca per un projecte educatiu únic i avançat creat per l'equip de pedagogues i psicopedagogues de l'escola. Happy Way fomenta l'estimulació de les intel·ligències múltiples dels infants a través del joc, l'experimentació, la música i l'esport. Així, aquest projecte converteix l’infant en el centre actiu de l'aprenentatge i treballa les capacitats emocionals, intel·lectuals, socials, psicomotrius i els hàbits personals positius fomentant la curiositat, la creativitat i la cooperació, alhora que respecte el seu ritme evolutiu. El centre educatiu compta amb educadores titulades que estimulen les capacitats de cada alumne.
 
 
happy way sant cugat 05

El centre fomenta l'estimulació de les intel·ligències múltiples dels infants a través del joc, l'experimentació, la música i l'esport FOTO: Happy Way


El centre fomenta l'aprenentatge d'anglès per facilitar l'assimilació d'aquesta llengua de manera senzilla i natural, i fomenta la seva seguretat, autoestima i empatia. A banda Happy Way ofereix un horari flexible de les 7 a les 21 hores per facilitar la conciliació familiar.

Els pares tenen sempre accés al centre tant presencialment com virtualment, ja que l'escola els permet accedir en qualsevol moment a l'escola i també al sistema de càmeres web.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem