Coneix les escoles privades de Sant Cugat

La ciutat ofereix als seus habitants 7 escoles privades amb estudis d'infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius

A Sant Cugat hi ha una bona oferta educativa privada que amplia el ventall de les opcions pedagògiques oferides al municipi. A pocs metres del seu domicili particular, les famílies poden trobar una escola privada.

Si estàs buscant centre educatiu per al teu fill/a, el TOT Sant Cugat et proporciona informació de les 7 escoles privades de la ciutat.

 

AGORA SANT CUGAT ESCOLA IB CONTINUUM

L'escola Agora Sant Cugat Escola IB Continuum és un centre privat que ofereix Educació infantil i primària, Educació secundària obligatòria (ESO), batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior.

Horari: De dilluns a divendres: de 8:00 a 18:00

Ubicació: Carrer Ferrer i Guàrdia, s/n, 08174

Contacte:

L'Agora Sant Cugat International School ofereix una oferta educativa innovadora. FOTO: Cedida

 

COL·LEGI CREANOVA

El col·legi Creanova és un centre privat que ofereix Educació infantil i primària, Educació secundària obligatòria (ESO), Batxillerat dual (American High School Diploma), Batxillerat i cicles formatius de grau superior.

Contacte:  www.collegicreanova.org

 

ESCOLA SUPERIOR DE NEGOCIS

L'Escola superior de negocis és un centre privat que ofereix cicles formatius de grau mitjà d'activitats comercials i cicles formatius superiors d'administració i finances, comerç internacional, màrqueting i publicitat, etc. Titulació espanyola i britànica.

Contacte:  www.esn.cat

 

ESCOLA EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL OF BARCELONA

L'escola Europa International School of Barcelona és un centre privat que ofereix Educació infantil, primària, Educació secundària obligatòria (ESO), Batxillerats, Internacinal A-Levels i American High School Diplom.

Contacte:  www.eisbarcelona.com

 

ESCOLA GIMBERNAT FORMACIÓ

L'escola Gimbernat formació és un centre privat que ofereix cicles de grau mitjà en sistemes microinformàtics i xarxes i cicle de grau superior en desenvolupament d'aplicacions web i cicle de grau superior en desenvolupament d'aplicacions multiplataforma.

Contacte: www.gf.eug.es

 

ESCOLA HATIKVA

L'escola Hatikva és un centre privat que ofereix Educació infantil i Primària i Educació secundària obligatòria (ESO).

Contacte: colegiohatikva.com

 

ESCOLA SECUNDÀRIA TRETZEVENTS WALDORF-STEINER

L'escola Secundària Tretzevents Waldorf-Steiner és un centre privat que ofereix estudis d'Educació secundària obligatòria (ESO).

Contacte:  waldorftretzevents.cat

 

 
Comentaris

Destaquem