contingut promocionat
logosxx

 

Coneix què és el moment spuntino

Un concepte gastronòmic que et transporta a Itàlia

Només fa un mes que s. XX spuntino ha obert les seves portes amb un concepte gastronòmic italià. Han transportat el moment spuntino a Sant Cugat a través d'ingredients de qualitat com ara l'speck, coppa, mortadella o salame. Sí, estem parlant de menjar Panini en un restaurant!

Has fet mai un spuntino? És una paraula que s'utilitza per referir-se al conegut "anar a prendre alguna cosa". Té origen al país de l'òpera, la vespa, el parlar amb les mans i la gastronomia. Els spuntini són uns aperitius per acompanyar una beguda, però és molt més que un Panini: és trobar-se amb els amics, és un descans després d'un dia llarg, és posar-se al dia amb algú que feia molt temps que no veies…

 

Al nou restaurant s. XX no cal que viatgis fins a Itàlia perquè puguis gaudir de l'experiència. Coneix s. XX spuntino on el que compta és un bon embotit italià de qualitat amb una amanida, beguda i bona companyia. Els seus menús estan dissenyats perquè siguis tu qui escull quins embotits vols i quina mida, un Panini gran i amanida petita? O amanida gran i Panini petit? O potser els dos plats grans? El que tampoc et pots perdre són les seves postres casolanes, vés-hi i comprova-ho tu mateix.

Truca i reserva al 93 833 86 84

Panini

 
Comentaris

Destaquem