Coneixements pràctics per entrar en el món laboral

A Agora Sant Cugat International School treballen amb grups reduïts, cosa que permet una atenció personalitzada

Estàs interessat en el món de l'audiovisual però no saps quina és la millor opció per formar-te? Els cicles formatius són una bona opció que et permetran aprendre tot el que necessites i saber i aplicar-ho en casos pràctics.

Agora Sant Cugat International School té una àmplia oferta de graus de Formació Professional relacionats amb el món de l'audiovisual: Producció de projectes audiovisuals i espectacles; Realització de projectes audiovisuals i espectacles; So per a audiovisuals i espectacles; Animacions 3D, jocs i entorns interactius i Vídeo, disc-jockey i so.

Durant el teu aprenentatge disposaràs de mitjans materials d'última generació i més de 1.000 metres quadrats d'instal·lacions. Els docents que treballen per a l'aprenentatge dels estudiants són professionals del sector que treballen amb grups reduïts. Amb aquests equips de treball petits s'aconsegueix una atenció personalitzada que s'adapta a les necessitats dels estudiants.

Formació Professional Dual

Agora Sant Cugat International School, a més, t'ofereix la possibilitat de realitzar aquesta formació a través de l'FP Dual: una modalitat d'aprenentatge en la que els estudiants apliquen allò que aprenen a les aules en empreses. D'aquesta forma, la inserció al món laboral es realitza d'una forma molt més natural.

Truca a Agora Sant Cugat International School i aconsegueix tota la informació sobre la seva oferta en Formació Professional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem