contingut promocionat

logo regina carmeli

Coneixes els avantatges de l'FP Dual?

Aquesta nova modalitat aposta per una forta integració dels alumnes a les empreses del sector del seu grau

En els últims anys els diferents governs estan fent una aposta per potenciar la Formació Professional com a alternativa a la carrera universitària. Aquests estudis postobligatoris es caracteritzen per la gran quantitat d'activitats pràctiques, cosa que facilita als alumnes la seva entrada al món laboral.

b regina carmeli abril 2019

Com a part d'aquesta aposta per l'FP, recentment s'ha iniciat la Formació Professional Dual, una nova modalitat que aposta per la integració dels alumnes dins les empreses des d'un bon principi. Així, tots els alumnes disposen de dues vies de formació: el centre educatiu, on aprenen aquells coneixements més teòrics; i l'empresa on fan pràctiques remunerades, que esdevé el lloc on posen en pràctica aquests coneixements.

L'escola Regina Carmeli, de Rubí, també creu fortament en aquest model educatiu i per això, implantarà l'FP Dual en tres nous cicles superiors el curs vinent: comerç internacional, condicionament físic i ensenyament i animació socioesportiva. Les classes de l'FP Dual conviuran de tota manera amb aquells estudiants que vulguin estudiar aquests cicles superiors en la seva modalitat tradicional.

Aquests tres cicles ofereixen als alumnes una oportunitat única per accedir al mercat laboral, ja que quan hagin acabat els seus estudis, disposaran d'una experiència prou important com per ser escollits per les empreses abans que altres candidats.

Si vols més informació sobre l'oferta educativa de l'escola Regina Carmeli, pots apropar-te al centre (Carrer Sant Sebastià, 34, Rubí), on t'assessoraran amb tots els dubtes que puguis tenir, o bé pots contactar a través de la seva pàgina web, per telèfon o per correu electrònic.

 
Comentaris

Destaquem