contingut promocionat
logo Pou d'art

 

 

Coneixes els tallers d'estiu que ofereix Pou d'Art a Sant Cugat?

L'escola d'art del centre de la ciutat ofereix aquest estiu cursos d'expressió plàstica, dibuix, pintura i aquarel·la per a infants, nens, joves i adults

T'agrada dibuixar i pintar i vols millorar la teva tècnica aquest estiu? A Pou d'Art trobaràs un taller d'estiu perfecte per a tu o per al teu fill o filla: dibuix urbà, dibuix anatòmic, expressió plàstica, aquarel·la, còmic, etc.

Aprèn dibuix urbà a Pou d'Art

Aquest és un taller diferent per a nens de més de 12 anys, joves i adults que s'imparteix als matins i on el dibuix espontani realista serveix per reflectir el que veiem. Els alumnes aprenen tècniques de dibuix a llapis, retolador i acoloriran amb llapis de colors o aquarel·la, o altres materials que cadascú vulgui portar. Es donaran nocions de perspectiva cònica i de com mesurar les inclinacions, així com de la creació d'un llibre d'artista. Es treballa, principalment, a l’exterior, podent fer alguns exercicis al taller.

Dibuix Anatòmic, la novetat

D'altra banda, enguany, com a novetat, a les tardes hi ha el taller de dibuix anatòmic per a nens de més de 10 anys, joves i adults. En aquestes sessions s'aprendran a dibuixar mans, peus, rostres, cos sencer, moviment, etc. Es treballa amb llapis, carbonet i sanguines, entre altres.

Més tallers d'estiu

A banda d'aquestes propostes, a Pou d'Art també trobaràs als matins un taller d'expressió plàstica per a nens de 4 a 8 anys; un altre de plàstica per a nens de 8 a 14 anys; un de còmic per a nens de 8 a 14 anys; i un de dibuix i pintura per a alumnes de 10 a 16 anys.

A les tardes, ofereixen també tallers d'expressió plàstica per a infants i nens de 4 a 12 anys i aquarel·la per a més grans de 10 anys, joves i adults.

Si estàs interessat/da, inscriu-te a qualsevol d'aquests tallers d'estiu.

Pou d'art és escola d'arts plàstiques de referència a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem