Conesa demana més agents de Mossos d'Esquadra davant els robatoris

L'alcaldessa de Sant Cugat demanarà al conseller d'Interior, Jordi Jané, més efectius

L'alcaldessa, Mercè Conesa, demanarà al conseller d'Interior, Jordi Jané, més efectius dels Mossos d'Esquadra per reforçar la comissaria de Sant Cugat, davant el repunt de robatoris a domicilis que s'han detectat en els darrers mesos. 

Conesa, que ho ha avançat al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat, ha assenyalat que aquest reforç s’hauria de traduir amb “més efectius a la comissaria de Sant Cugat o amb un reforç alguns dies a la setmana a través del complex central de Sabadell”.

A més, l’alcaldessa també ha explicat que l’Ajuntament s’està plantejant instal·lar més càmeres de seguretat al carrer pel seu efecte dissuassiu i que en aquests moments s’està treballant en l’elaboració d’una radiografia sobre la seguretat ciutadana a Sant Cugat.

Per altra banda, Conesa ha volgut remarcar que Sant Cugat és un municipi més segur respecte altres ciutats de l’entorn. També ha subratllat la bona coordinació de la Policia Local de Sant Cugat amb el cos dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, l’alcaldessa ha recordat el compromís de l’Ajuntament d’incrementar la plantilla de la Policia Local fins als 120 agents –actualment n’hi ha 100-.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem