Conferències i xerrades centren les activitats de la setmana

Com cada setmana el TOT recull diverses propostes per gaudir de la ciutat

La setmana arriba a Sant Cugat amb diferents propostes per a tots els gustos a la ciutat, protagonitzades, principalment, per conferències i xerrades.

El TOT recull aquestes activitats a la seva agenda i en fa un resum per a que no te'n perdis res!

Varietat de cursos

L'espai de màquines de cosir de Pou d'Art FOTO: Cedida

Durant la setmana hi ha diferents cursos previstos. Dilluns, per exemple, començarà el curs "Gaudir del cinema" a Cal Temerari i també hi haurà filmoteca amb Kumonosu-jô. Dimarts, 17 de gener, està prevista la iniciació del curs "Economia per a tothom".

A més, hi haurà una visita comentada a l'exposició "Carles Taché. Compromís amb la contemporaneïtat" i la conferència "Les clàusules terra i altres productes tòxics" a la Casa de Cultura.

Per a dimecres està previst el taller "Aprèn a fer servir la màquina de cosir". Ja a la tarda hi haurà la conferència "La salut i la ment" a l'Arxiu Nacional de Catalunya i començarà el curs "Iconografia del poder" a Cal Temerari.
 

Dijous marcat per les xerrades

A més dels tallers, durant el dijous hi ha diferents xerrades i conferències previstes a Sant Cugat. Està prevista la xerrada d'artista amb Antoni Miralda al Centre d'Art Maristany a les 19.30 hores i la xerrada "Nutrició conscient per a augmentar la immunitat" a Cal Temerari. Més tard, hi haurà la conferència "La Física Quàntica i l'estalvi energètic en els ordinadors i les comunicacions" al Museu del Monestir.

D'altra banda, a Cal Temerari hi haurà la iniciació del curs "Lògica i discurs polític".

 
Comentaris

Destaquem