contingut promocionat
Fisiohana L

 

Confiança i relax per una recuperació eficaç

Fisiohana és una clínica de fisioteràpia santcugatenca on el pacient mai és un només en una llista

Simpatia, proximitat, confiança, professionalitat i empatia. Són els pilars que sostenen Fisiohana, la clínica de fisioteràpia santcugatenca més semblant a una família on el pacient mai és un només en una llista. Ho assegura el gerent de Fisiohana, Àlex Moreno, per a qui l'empatia amb el pacient és clau per a una recuperació eficaç: "Quan et guanyes la seva confiança la persona es relaxa. És important per aconseguir l'èxit; si el pacient es tanca i s'obsessiona en què no es recuperarà, és més difícil".


El pacient sempre al centre

2

Entre altres tècniques, despunten els tractaments amb energia Winback, una màquina que genera ones que agiten les cèl·lules FOTO: Cedida

 

Fisiohana ofereix un ampli ventall de tractaments. Entre els més tradicionals trobem les tires adhesives de kinesiotaping, que s'adapten al múscul sense restringir la mobilitat i són ideals per a la curació de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligamentoses. Es fan també massatges esportius, un servei manual que prepara els teixits per a l'esforç esportiu abans i després de l'activitat. Sempre pensant en el benestar del pacient, utilitzen cremes naturals elaborades amb herbes com el romaní. Despunten els tractaments amb energia Winback, una màquina que genera ones que agiten les cèl·lules obtenint una regeneració del teixit tan eficaç que la recuperació és el doble de ràpida que amb massatges manuals. A més, és totalment indolora, "notes una escalforeta molt agradable, inclús molts pacients es queden adormits". Fan servir també la punció seca, que consisteix a punxar el múscul on hi ha dolor.

A Fisiohana es combinen tants serveis com facin falta per assolir una recuperació ràpida. Aquesta clínica de fisioteràpia està al costat també de les persones que no acostumen a practicar esport i tenen dèficit muscular. En aquests casos, s'aconsellen exercicis terapèutics, moviments corporals, postures o activitats físiques que es poden realitzar per a agafar hàbits saludables i evitar lesions. 


Rehabilitació per a mútues

3

El centre també fa massatges esportius, un servei manual que prepara els teixits per a l'esforç esportiu FOTO: Cedida

 

A més de rebre clients particulars, Fisiohana fa rehabilitació a persones derivades de les mútues AXA, Divina Pastora, ASISA, Mútua general de Catalunya i Salut on net. El tarannà d'Àlex Moreno és no atendre més de tres pacients a la vegada: "En altres centres grans massifiquen les franges horàries i no es fan coses de qualitat. Jo vull fer tot el contrari", explica el gerent. Aquest tractament personalitzat és el que més valoren els clients derivats de mútua que escullen Fisiohana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem