Connectivitat a Sant Medir gràcies a Starlink, l'anella de satèl·lits d'Elon Musk

L'Ajuntament facilitarà connectivitat a Protecció Civil per a casos d'emergència i a les parades de l'Aplec per poder cobrar amb targeta

L'Ajuntament facilitarà connectivitat a Protecció Civil i a les parades de l'Aplec de Sant Medir amb la tecnologia Starlink, l'anella de satèl·lits del magnat Elon Musk. La xarxa estarà disponible només per a Protecció Civil per a casos d'emergència i per a les parades comercials per poder fer servir els terminals de cobrament amb targeta. Per fer-ho possible, el consistori ha llogat durant tota la jornada el servei d'accés a la xarxa de telefonia mòbil. 

Es tracta d’un servei autònom amb una antena que es connecta a l'anella de satèl·lits que la companyia està desplegant a l'espai i que està sent una revolució per poder donar accés a Internet a zones remotes o sense cobertura.

El tinent d'alcaldia de Ciutat Digital, Jordi Puigneró, ha assegurat que la connectivitat "és imprescindible" per garantir qualsevol mena d'activitat, també les que es fan en zones boscoses i de muntanya. En aquest sentit, Puigneró ha defensat que la iniciativa dona resposta a una necessitat "que existeix cada any per Sant Medir. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem