El Consell d'Infants de Sant Cugat clou el curs amb una empaperada antiracista

La 14a edició d'aquesta iniciativa ha comptat amb 32 alumnes de 5è i 6è de 16 centres escolars públics, concertats i privats

En Consell d'Infants ha fet una empaperada antiracista com a proposta a l'encàrrec que havia rebut de l'Ajuntament de reflexionar sobre el com combatre el racisme i reflexionar sobre els prejudicis i les diferències culturals. Els membres del consell ho han presentat en la cloenda del curs aquest dijous, 13 de juny, a la sala de plens de l'ajuntament. Més enllà d'aquesta acció, el Consell d'Infants ha dissenyat una sèrie de propostes per continuar abordant la temàtica, entre les quals hi ha la creació d'un recurs audiovisual contra el racisme, un debat amb diverses entitats i una representació teatral, entre altres. 

Des que van rebre l'encàrrec, els membres del Consell d'Infants ha celebrat 8 sessions per aprofundir en la problemàtica del racisme. També han participat en tres actes: el Dia dels Drets dels Infants, l'acte de Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF i el festival StQBlack. 

Les escoles que han participat en el Consell d'Infants d'aquest curs són: el Turó de Can Mates, Catalunya, Ferran i Clua, Thau, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri, Olivera, La Floresta, La Mirada, Joan Maragall, Gerbert d'Orlhac, Collserola, Ciutat d'Alba, Creanova, Avenç i Àgora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem