contingut promocionat
 
 
Logo

 

 

Consells per controlar l'ansietat

Visitar un especialista és molt important per ajudar a combatre l'ansietat

El nostre cos, enfront de situacions límits crea una resposta, l'ansietat, sentim acceleració del ritme cardíac i la respiració o sensació de fluixedat. Quan aquests símptomes s'intensifiquen diem que estem parlant d'una crisi d'ansietat

En aquests casos pot ser important:

  1. Reconèixer que tenim por d'alguna cosa: la base de l'ansietat és la por. Saber identificar-la i controlar-la ens podrà ajudar molt a reduir els símptomes. Hem de tenir molt clar, que tenir por no és un sinònim de fragilitat. 
  2. Realitzar activitats de distracció: jugar a videojocs, practicar algun esport, ens serviran com exercissis de distracció. 
  3. Comunicar allò que sentim: la millor manera d'entendre que ens passa, és parlar amb algú i posar paraules als sentiments i sensacions per definir-los millor. 
  4. Treballar la confiança amb tu mateix: Aprendre a cuidar-se a un mateix és molt important per reforçar l'autoconfiança. Això  generarà seguretat i control sobre un mateix.

En qualsevol dels casos, és important també visitar a un especialista. A l'Institut Català de l'Ansietat són especialistes en tractament per l'ansietat i en la gestió de l'estrès, no dubtis en posar-te en contacte amb ells

 
 
Comentaris

Destaquem