contingut promocionat
 
logo

 

Consells per cuidar del teu gos a l'hivern

Pren nota d'aquests consells per cuidar dels nostres peluts a l'hivern

Cada vegada ens acostem més a les temperatures baixes, i nosaltres no som els únics que les patim, els gossos també, i hem de saber com actuar perquè no pateixin tant del fred. Des d'Oh Happy dog, us volem donar uns consells per cuidar del gos per aquesta temporada de fred. 

  1. Evitar canvis bruscos de temperatura: abans de sortir al carrer, si és possible, hem d'intentar deixar el gos en una estança on no hagui calefacció. 
  2. Assecar-lo bé si es mulla: Si el trèiem a passejar mentre plou, és important que només arribar a casa hem d'assecar-lo, ja que l'excés d'humitat pot generar una baixada de defenses i això pot incrementar el risc de malalties, i a més també pot deteriorar la pell i el pelatge. 
  3. Vacunes al dia: en general les vacunes són molt importants, però encara més durant aquesta època de l'any, i més si tenim un cadell o un gos ancià. 
  4. Alimentació adequada: ara que arriba el fred, és molt important incrementar l'aportació energètica, això sí, si el teu gos viu al jardí és encara més important que mengi més.

Pren nota d'aquests consells per cuidar de la salut dels nostres peluts!

 

 
Comentaris

Destaquem