contingut promocionat
Lubesa

 

 

Consells per millorar la decoració exterior de casa teva

La caloreta de l'estiu convida a passar llargues estones al jardí o la terrassa i redecorar l'espai per fer-lo més còmode

L’arribada del bon temps convida a passar més estones al jardí, al pati o a la terrassa. L’estiu ja s’olora en l’ambient i ja pots començar a decorar el teu pati per estar ben confortable durant els mesos de més calor de l’any.
A Lubesa, empresa amb una àmplia experiència en el sector de la ferreteria i la decoració, compten amb diferents elements de mobiliari exterior i diversos tancaments per millorar la decoració del teu pati o terrassa i donar-li un nou aire.

Descobreix com pots decorar l’espai exterior de casa teva amb aquests consells:

1.- Malla d’ocultació per al balcó

Per donar-li un toc més modern al teu balcó o terrassa, necessites una malla d’ocultació. La tens disponible en diferents materials, així com un canyís sintètic PVC.

2.- Sofà impermeable

Instal·lar un sofà impermeable al jardí o la terrassa de casa teva li afegirà un punt d’elegància a l’espai, a més de guanyar un element més per a la teva comoditat.

3.- Tendal per a pèrgola

La millor manera de garantir l’ombra que necessites per a una estada agradable al balcó, la terrassa o al jardí durant els migdies d’estiu.

Per demanar més informació d’aquests elements de decoració o de qualsevol altre, pots contactar amb Lubesa i t’atendran amablement.

 
Comentaris

Destaquem