contingut promocionat
olimpia ski ger logo 41 420x210

 

Consells per passar un dia genial a la neu amb els nens

Amb Ski Club Olimpia Ger podràs passar un dia genial amb la família sentint passió per l'esquí

Si a la família compartiu la passió per la neu i per l'esquí però els teus fills no saben esquiar, és hora de què es comparteixi aquesta passió amb els més petits de la casa. Estar envoltats de la naturalesa amb les muntanyes ben nevades suposarà un gran repte per als més petits de la casa i de segur que serà una gran aventura familiar.

A continuació, us posem una sèrie de consells per anar a esquiar amb els nens assegurant la diversió però també la precaució: 

 

  1. L'equipació és l'element més important. Es recomana fer una llista abans de sortir de casa amb tot el material que necessitareu durant tot el dia. Cal portar un bon equip sanitari per si durant la pràctica d'esquí es fan mal, tenir una solució ràpida, crema solar, roba de recanvi, i sobretot barretes energètiques, una mica de xocolata i fruits secs per no obtenir més energia. Sobretot és molt important portar el material adequat al nivell d'esquí que té el nen.
  2. És imprescindible la roba còmoda, tèrmica, aïllant i impermeable per protegir-se de les baixes temperatures. També és molt important portar guants, ulleres d'esquiar per protegir els ulls del reflex del sol a la neu. 
  3. Escollir un dia que faci bon temps, per evitar qualsevol problema. 
  4. Posar-se en mans d'un gran equip professional és molt important, ja que ells us guiaran durant tot el recorregut i us donaran consells del que s'ha de fer i el que s'ha d'evitar de fer. La muntanya és un territori molt especial i cal tenir molt coneixement i molta precaució per passar un dia genial, i que millor que sigui en mans de professionals. 
  5. Fer un escalfament abans d'iniciar l'activitat, així el nen no començarà l'activitat amb els músculs preparats i tindran menys opcions de fer-se mal en qualsevol articulació.
  6. No forçar el primer dia. És molt important fer descans cada dues hores com a màxim per reposar forces i prendre un bon esmorzar i entrar en calor. 

per últim... el que és imprescindible és passar-s'ho bé! No us heu d'oblidar de fer fotos i vídeos per recordar la primera experiència junts a la neu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem