contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 09 05 a las 12.02.35

 

 

 

 

 

Consells per aïllar la teva llar del soroll

Aconsegueix una llar sense soroll amb bones finestres i els materials adients

Tant si vius a la ciutat o en una urbanització, escoltar el soroll del carrer a casa no li agrada a ningú. Però amb uns quants consells que et donarem podràs aïllar la teva llar del soroll. Aquestes indicacions també et seran útils per evitar la contaminació que produeixen les ones electromagnètiques, perjudicials per a la qualitat de la son.

El primer pas és assegurar-se de tenir unes bones finestres. Aluminis SC recomana tenir instal·lades finestres d'alumini, ja que aïllen el soroll de l'exterior. És important que siguin de doble o triple càmera de vidre de densitats diferents per assegurar la seva eficàcia. L'obertura de les finestres es recomana que sigui les del sistema abatible perquè les corredisses no tenen un tancament tan hermètic. Les persianes també són unes de les eines claus per allunyar el soroll de casa teva. Encara que tinguis unes bones finestres, les persianes poden colar tant el soroll com l'aire. Per això, t'has d'assegurar de tenir un calaix de persianes de qualitat i que hagin estat col·locades correctament.

Els materials de la casa juguen un paper important per garantir el confort acústic. Cal que tant els mobles com les teles siguin de materials porosos, naturals i flexibles com la fusta, el cotó o la seda. Els porus fan que el soroll només entri parcialment als materials i que reboti menys. Les plantes també ajuden que els sons encara tinguin una reverberació menor.

Si no pots canviar els materials dels mobles de casa, començar per les finestres és la millor opció. És una inversió més econòmica que un canvi de mobiliari que no només et permetrà gaudir d'una llar més tranquil·la, sinó que a més farà que estigui aïllada del fred i la calor, fet que et farà estalviar en despesa energètica.

Exemples d'aluminis de qualitat. FOTO: AD

 
Comentaris

Destaquem