Consignats 122.000 euros per arranjar escoles aquest estiu

Com cada any les vacances serveixen per millorar les instal·lacions dels centres educatius

Com cada any l'Ajuntament aprofita la temporada d'estiu, moment en el qual les aules dels centres educatius estan buits per executar obres menors i arranjaments a les escoles de la ciutat. Aquest estiu l'àrea d'Educació ha consignat un total de 122.350 euros. Així a l'escola Pins del Vallès s'adequarà la sala laboratori per a creació d’una aula per a nou grup d’ensenyament i es remodelaran els banys de planta baixa de l’edifici principal. En aquest punt també s'adequarà la sortida perquè sigui accessible i es pugui fer servir com a via d’evacuació en cas d’incendi. Les obres, que seran desenvolupades per la Brigada Municipal, tindran un pressupost aproxima de 15.000 euros i es finalitzaran durant la setmana del 3 d’agost.



Al Pi d’en Xandri la brigada reposarà les rajoles trencades de la cuina, amb un pressupost: 1.000 euros. A L’Olivera s'han remodelat els banys de l’escola per a eliminar els problemes de filtracions i humitats i s'han canviat els tancaments de pladur per tancaments de paret d’obra, a més de substituir les canonades d’aigua i la connexió dels desaigües, per un cost de 7.500 euros, que ha executat la Brigada d’Obres Municipal. També s'han canviat les rajoles trencades de la cuina a l'escola Bressol Tricicle, amb un pressupost de 1.000 euros.


Finalment s'estan pintant l'interior del Joan Maragall, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, Escola d’Art, Escola Bressol La Mimosa, Escola Bressol Cavall Fort, Escola Bressol El Niu, per part de l'empresa Insyte Instalaciones i per un valor de 97.849,94 euros.

 
Comentaris

Destaquem