contingut promocionat
HolaHome L

 

Consulta a quin preu has de llogar el teu pis

HolaHome, la immobiliària digital de Sant Cugat, et calcula gratuïtament el preu del lloguer de la nova llei catalana

Si ets propietari d'un habitatge i en breu has de signar un contracte de lloguer nou o renovar-lo, una de les primeres coses que has de fer és saber a quin preu el pots llogar. Actualment les mensualitats del lloguer s'han de fixar segons marca l'índex de referència de l'habitatge. Aquest índex, obligatori pels contractes de lloguer que se signin a Catalunya des del passat 22 de setembre, afecta 61 municipis catalans de més de 20.000 habitants, entre ells Sant Cugat.

Per saber el preu al qual pots llogar, HolaHome, la immobiliària digital, t'ho calcula gratuïtament. Si vols saber el preu, clica aquí ara! 

 

HolaHome B Català

 

Gestió gratuïta pels lectors del TOT

I si estàs buscant una nova immobiliària que et gestioni el teu habitatge estàs d'enhorabona, ja que HolaHome ofereix de manera gratuïta la gestió del teu immoble fins que duri el contracte. Amb aquesta oferta t'estalviaràs 35 € al mes. La gestió gratuïta serà vàlida únicament per les primeres 100 altes, així que afanya't!

Un any d'assegurança d'impagament gratuït

A més, si ets propietari i llogues el teu habitatge amb HolaHome, tindràs el primer any d'assegurança d'impagament gratuït. També et faran la selecció del llogater segons criteris de solvència i tindràs la possibilitat de fer tots els tràmits digitalment, de delegar tota la gestió d'incidències, reparacions i consultes jurídiques, entre altres. Igualment podràs accedir al quadre de comandament del teu habitatge d'HolaHome on podràs supervisar totes estar al corrent de tot el que succeeixi al pis en temps real.

I si ets llogater visitaràs habitatges segons les teves necessitats en habitatges validats per HolaHome i pagaràs com a màxim per comercialització 800€. També podràs unificar tots els tràmits digitalment per no perdre temps. 

La immobiliària digital en temps de la Covid-19

La tecnologia d'HolaHome permet digitalitzar tots els processos del lloguer i així evitar contactes. Aquesta innovadora manera de treballar elimina tots els riscos que s'han generat en l'actual context de pandèmia per la Covid-19.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem