contingut promocionat
logo visit sant cugat

Consulta si has guanyat una entrada doble per descobrir les peculiaritats del Monestir

A l'improclaustre l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure

Olga Felip Arias i l'acompanyat que triï faran una visita a l'interior del Monestir de Sant Cugat diferent. Felip ha guanyat el sorteig que conjuntament han fet el TOT Sant Cugat i VisitSantCugat. La visita està prevista per aquest diumenge 1 de setembre a les 12h

En aquesta visita, l'improvisació té un paper clau, ja que els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no has estat l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita "Nit de Llegendes Nocturnes", tots els dissabtes a les 22h fins al 7 de setembre; i "El Monestir més poderós del comtat de Barcelona", tots els dissabtes a les 10h.

A la primera activitat descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat acompanyat d'un monjo benedictí i una llàntia en una atmosfera de misteri. A la segona, en canvi, podràs conèixer la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, mentre visites l'església i puges al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

 

monestir retoc web

 

 

 
Comentaris

Destaquem