contingut promocionat

 

logo veritas

Mira si has guanyat un taller de Veritas per aprendre a cuinar amb proteïnes vegetals

El taller se celebrarà a Terra Veritas, el nou espai de cursos i tallers de cuina on aprendre sobre alimentació saludable

Laureano Taberner MachinNúria Escamilla són els guanyadors del taller 'Cuina amb proteïnes vegetals' de Veritas. El curs se celebrarà a l'espai Terra Veritas, just al costat de la seva botiga de l'avinguda Lluís Companys, l’espai Terra Veritas el dimecres 16 d'octubre de 18.30 a 20.30 h. Una oportunitat única per descobrir aquest nou racó de la ciutat on començar a dur una vida més saludable de la mà d'Anna Grau, del restaurant Kombu Sant Cugat. Durant el taller, coneixeràs les proteïnes vegetals més utilitzades al mercat i menys processades i t'ensenyaran a cuinar aquests aliments segons l'estació de l'any perquè el seu efecte energètic canvia.

En aquest nou espai se celebren diversos tallers per aprendre a dur un estil de vida saludable.  

Més info: Terra, un nou espai de tallers de cuina saludable!

Les proteïnes són importants pel teu cos, ja que ajuden a formar i reparar músculs, ossos i altres tipus de teixits. Normalment, s'obtenen menjant carn o productes de procedència animal però també hi ha proteïnes vegetals als llegums o fruits secs, entre altres aliments.

 

 
Comentaris

Destaquem