contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 09 05 a las 12.02.35

 

Aluminis SC passa d'empresa local a companyia d’abast internacional

L’estratègia de marketing i l’ús de la tecnologia són les claus del creixement

Aluminis SC, una empresa amb més de 30 anys de recorregut en el sector de l'alumini, ha sabut adaptar-se als temps tecnològics que vivim. Gràcies a una feina molt ben feta i a ajuda professional, Aluminis SC ha aconseguit passar d’una clientela local quasi en la seva totalitat, a treballar de forma constant en projectes a tota la península i les illes, i fins i tot en projectes internacionals.

L'últim projecte nacional ha estat un magnífic tancament a Rentería, País Basc, fabricat i instal·lat en ple confinament. Abans, van participar en la instal·lació dels aluminis d’un ressort a Suècia, on les condicions climàtiques requereixen la màxima qualitat i atenció al detall.

Aquest creixement es dóna gràcies, entre altres coses, a una estratègia de màrqueting molt ben definida, així com l'ús de la tecnologia per tal de gestionar aquest creixement, que comença per una web adaptada als temps actuals i acaba per l'automatització de maquinària i coordinació total entre els diferents departaments i localitats (cada cop més) de l'empresa. També al saber-se rodejar dels partners adequats, que els han ajudat en aquest procés d’internacionalització. Un punt clau ha estat la col·laboració intensa amb Grup Secit, de gruposecit.com, que estan especialitzats en la millora integral de petites empreses, i com són petites, els preus són sempre competitius.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem