contingut promocionat
estanc logo

 

L’Estanc de Valldoreix totalment operatiu ara que s'han reactivat les loteries

Les característiques pròpies de l’establiment garantitzen les millor condicions de seguretat

L’Estanc de Valldoreix, el referent del món del tabac de la població, torna a estar operatiu al 100% ara que ja s’han reactivat els diferents sortejos de la loteria nacional. Així, a la venta de tots els productes de tabac i vapeig, dolços, segells i articles de grown shop, ara s’hi ha sumat aquesta última branca que estava parada des del 15 de març.

 

Durant tot el període de confinament l’Estanc de Valldoreix no ha parat en cap moment, atenent com sempre als seus clients els 7 dies de la setmana. El fet de de ser l’únic estanc de la població, i estar situat just al costat de l’estació dels FGC on tanta gent hi passa cada dia, el converteixen en un dels motors imprescindibles del teixit comercial de la població.

 

Per les seves característiques pròpies, l’establiment es sense cap mena de dubte un dels més segurs de Valldoreix i Sant Cugat. A la desinfecció regular de les superfícies de contacte i l’equipament de seguretat del seu personal, s’hi suma el fet que el client es atès completament a l’exterior de la botiga, evitant al màxim possibles contagis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem