Imatges de la categoria Viatges del TOT Fotoportada 2018

En la categoria Viatges es van presentar 478 imatges

El TOT Sant Cugat mostra la cinquena i última part de les imatges de la categoria Viatges que es van presentar en el 21è concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya. Aquestes i la resta de fotografies del concurs es van exposar primer, a la plaça de Barcelona, amb les prop de 1.200 fotos participants, i posteriorment a l'Hospital Universitari General de Catalunya.

12 premis són els que es van lliurar en la categoria Viatges, escollides entre les 478 presentades. Per aquest ordre, es va premiar: "Sense por" de Jana Foraster; "La platja és una selva", de Rita Udina; "París la nuit", de Cristina Martinez; "The kiss", de Evangelia Aktypi; "Un alto en el camino", de Miguel Iglesias;"Una biblioteca pels somnis", de Carlos Mayora; "Viure entre dos mons", de Gonzalo Pasquier Villares; "Posta de sol a Pont d’en Gil, Menorca", de Victor Illera Massana; "Lavender dreams", d'Antoni Figueras; "La caputxeta blava", de Pep Ávila; "Wanaka tree", d'Eduard Cuevas, i "Tombée du jour à la Place de la Bourse", de Jordi Márquez.

Maite Martinez Cusicanqui "Descansando"

El lliurement de premis del concurs, que aquest any s'ha dividit en 4 categories (Esports, Lleure, Instagram i Viatges) es va fer et dijous 25 d'octubre, a la plaça de Barcelona, on es van repartir 8.000 euros en premis.

Manel Lladó Barba "Mirant des de'l passat"

La foto guanyadora d'aquesta edició 2018 ha estat la titulada "Sense por", de Jana Foraster, captada a les Cascades del Niàgara.

Imatge guanyadora del TOT Fotoportada 2018, de Jana Foraster

Imatge guanyadora del TOT Fotoportada 2018, de Jana Foraster

Més informació
 
Comentaris

Destaquem