Coses per fer amb els nens a la fresca

Us donem una sèrie de suggeriments d’activitats que podeu fer amb nens a l’estiu per gaudir del temps lliure en família

Les vacances sempre són un bon moment per gaudir en família i, sobretot, dels teus fills. Per això us proposem un seguit de coses que podeu fer per fer-los passar una bona estona a la fresca.

  • Viatjar amb nens: Per als amants de les platges, què us sembla viatjar amb nens a la costa? No només gaudireu del mar, sinó també de parcs temàtics, excursions marítimes i d’activitats a l’aire lliure.
  • Excursions: Existeixen centenars de llocs perfectes per gaudir d’un dia a l’aire lliure i, perquè no, d’un pícnic en família.
  • Campaments infantils: Als campaments els nens no només passen una bona estona, sinó que també coneixen altres nens, fan nous amics i interioritzen valors com el respecte i la solidaritat. Podeu escollir campaments en anglès, campaments amb una forta tendència mediambiental, de música, esports o altres especialitats.
  • Parcs temàtics: Si us agrada posar a prova els vostres nervis, no deixeu de visitar els parcs temàtics més divertits! Us esperen amb jocs infantils i pura adrenalina per a adults i petits.
  • Treballs manuals infantils: En els dies d’estiu és difícil mantenir els nens quiets a casa, però a vegades es fa necessari per evitar les pitjors hores de sol. Aleshores, no hi ha millor idea que aprofitar i jugar junts fent treballs manuals. Què us sembla fer vaixells de paper? Després podeu anar al parc i veure si naveguen i fins i tot fer una competició de vaixells...
  • Joguines per divertir-se a l’aire lliure: Res millor a l’estiu que gaudir de les tardes en família a l’aire lliure. Emporteu-vos un avió de paper o un estel al parc.
  • Jocs amb aigua: Podeu jugar a la guerra de globus d’aigua, a la guerra d’esponges i a la pinyata d’aigua. I no us oblideu de les tradicionals pompes de sabó.

 
Comentaris

Destaquem