Creen un grup de Facebook per evitar la pèrdua de gossos a la Floresta

El grup serveix perquè els propietaris de gossos puguin donar informació i imatges dels seus animals perquè, en cas de pèrdua, pugui ser més fàcil la seva recuperació

La santcugatenca Àngela Balcells ha impulsat un grup a Facebook pensat perquè tots els propietaris de gossos de la Floresta comparteixin la informació de les seves mascotes i, en cas de pèrdua, poder trobar els amos de cada animal. Així, qualsevol propietari de gos pot pujar una imatge i les dades de la seva mascota al grup de Facebook “Perros de la Floresta”. Amb deu dies de vida, el grup ja ha superat els 400 seguidors i a la seva base de dades hi ha més de 60 gossos.

Si qualsevol persona es troba un gos sol per la Floresta o pel seu entorn, podrà entrar a aquest grup de Facebook i comprovar a la base de dades si l’animal en qüestió és d’algú. De fet, des de la seva obertura són desenes els comentaris de ciutadans informant sobre algun gos que han vist pel carrer. A més, moltes persones ja han penjat les dades del seu animal al grup.

Des del grup es recorden els perills que pateix un gos que passeja sol pels carrers de la Floresta, com “enverinaments i atropellaments”, i demanen d’evitar deixar els gossos passejar sols pel barri. Tot i això, el grup també serveix perquè els propietaris d'aquells gossos que es deixen lliures puguin explicar el seu cas i indicar que no cal recollir aquests gossos, ja que tornen sols a casa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem