contingut promocionat
organ logo

 

 

Creix la demanda d'habitatges a l'àrea metropolitana

Després dels mesos més durs de la pandèmia en què va créixer la compra d'habitatges a entorns rurals, els usuaris tornen a comprar a entorns periurbans

En els últims dies s'han difós diferents informacions que constaten un canvi de tendència en la compravenda d'habitatges respecte als primers mesos de pandèmia. Mentre que als inicis, es va experimentar un lleuger repunt de cases comprades a zones rurals i allunyades dels nuclis urbans més poblats, ara la compra d'habitatges s'està produint,  majoritàriament a l'àrea metropolitana.

En aquesta regió, l'Associació de Promotors de Catalunya ha explicat, recentment, que el preu de l'habitatge ha disparat el seu preu un 15%, a causa de l'augment de la demanda. En canvi, a Barcelona s'ha mantingut estable, amb un augment de l'1%.

Demanda de pisos més amplis i amb zones exteriors

Aquesta diferència en el creixement de preus dels habitatges de l'àrea metropolitana i els de Barcelona s'explicaria perquè ara els compradors busquen pisos amb més zones exteriors i que tinguin més habitacions per poder teletreballar o per poder fer diferents activitats que abans es feien més fora del domicili com les activitats de gimnàs.

ORGAN, immobiliària de referència a Sant Cugat, també ha constatat un canvi de tendència durant la pandèmia en la tipologia d'habitatges que es venen més. Des de la immobiliària, s'assegura que ara la gent busca habitatges més grans i envoltats de zones verdes. Característiques que compleixen els pisos i les cases de Sant Cugat.

Si desitges un habitatge a la ciutat o als voltants, busca un pis a ORGAN.

Interior de la immobiliària de Sant Cugat, Organ. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem