Foc en una casa al centre de Sant Cugat

Els veïns han alertat una gran fumerada que sortia d'un pàrquing d'un habitatge de l'av. de l'Enllaç a Sant Cugat

Un foc dins un pàrquing de l'av. de l'Enllaç número 9 ha obligat als veïns de l'habitatge a desallotjar-lo aquest divendres 20 de gener. Des de Bombers s'han desplaçat 7 dotacions i l'incident ja està controlat. En tractar-se d'una gran fumerada en un lloc tancat, la poca visibilitat ha impedit saber quin ha estat el detonant de l'incendi. Els veïns han pogut anar retornant a les seves cases, després de les verificacions pertinents dels Bombers.

Les primeres hipòtesis apunten que ha esclatat la bateria d'un vehicle elèctric i, com a conseqüència, també ha esclatat una acumulació de petards dins un traster. També s'ha vist afectat un segon habitatge, els inquilins de la qual no podran dormir en la seva llar perquè l'estructura ha estat afectada lleument, i hauran d'esperar que es refacin les instal·lacions. La família viurà a la seva segona residència mentre durin les obres.

Incendi a un pàrquing de l'av. de l'Enllaç. FOTO: Nielo Ballart.

Incendi a un pàrquing de l'av. de l'Enllaç. FOTO: Nielo Ballart.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem