Crema una fàbrica d'asfalt al polígon de Can Calopa de Sant Cugat

13 dotacions de Bombers s'han desplaçat a Sant Cugat per extingir l'incendi

Un important incendi ha cremat, aquest 16 de maig a primera hora del matí, a la fàbrica d'Asfaltex, una empresa dedicada al tractament d'asfalt i que està al polígon de Can Calopa, a Sant Cugat. No hi ha hagut cap ferit.

Els Bombers han informat que fins a tretze dotacions del cos han treballat per extingir l'incendi, que s'ha donat per controlat cap a les 8.20 hores. Per ara es desconeix la causa del foc, que s'ha originat cap a les tres de la matinada en una nau tancada de 4.000 metres quadrats que ha quedat calcinada. 

A l'hora de produir-se el foc no hi havia treballadors a la nau, segons Bombers. Tot i això tota la zona ha quedat tancada i els treballadors de naus del voltant no poden entrar. La circulació de vehicles ha quedat tallada per la carretera C1413A.

Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets per ajudar en les tasques d'extinció de l'incendi.

Fa unes setmanes, a la mateixa empresa Asfaltex, situada al carrer Ter 12-14, es va produir una deflagració en un dipòsit d’asfalt bituminós que va deixar un ferit lleu.

El fum s'ha vist des de diferents punts FOTO: CedidaImatge de la nau que s'ha cremat aquest 16 de maig FOTO: Ajuntament Sant CugatEl fum s'ha fet visible des de diferents zones de Sant Cugat FOTO: CedidaIncendi a la fàbrica de Can Calopa FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem