Cremen 1500 metres quadrats de matolls a Can Barata

El foc va tenir lloc aquest dissabte, 14 d'octubre, a la tarda

Un total de 1500 metres quadrats de matolls van cremar aquest dissabte, 14 d'octubre, al barri santcugatenc de Can Barata.

Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís del foc a les 16.43 i a les 17.26 h ja es donava per controlat. Fins a sis dotacions dels Bombers i de l'ADF Sant Cugat es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Segons informa ADF, a través de les xarxes socials, el foc es podria haver iniciat per un foc mal apagat en un recipient metàl·lic. Tal com expliquen Bombers de la Generalitat, l'incendi es va iniciar en una zona d'horts i va anar pujant per un vessant fins que va arribar a dalt i va perdre intensitat. La gran quantitat de runes i deixalla que hi havia a la zona va dificultar les tasques d'extinció.

Precisament, aquest diumenge, 15 d'octubre, finalitza la prohibició de fer foc al bosc, que s'inicia al 15 de març. Una mesura, que anualment activa el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació de la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir els incendis forestals.

FOTO: ADF Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem