Així és com Cugat Natura ha reforçat tot el protocol contra la Covid-19

Entre altres la residència ha sectoritzat la residència en grups bombolla, de manera que el personal sempre atén als mateixos residents

Cugat Natura Residència ha desplegat un seguit de mesures per controlar la Covid-19 en les seves instal·lacions. Així, tot el personal fa servir EPI’s i el centre disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic, es desinfecten els espais constantment, es pren la temperatura a usuaris i personal cada dia i es fan tests de Covid cada setmana a tots els professionals.

 

A més, s’ha sectoritzat la residència en grups bombolla, de manera que el personal sempre atén als mateixos residents. Aquestes unitats de convivència, de no més de 10 persones, fan activitats grupals amb distanciament social. S’han establert torns en el menjador amb un 30% d’aforament i s’han establert 3 zones. La zona verda per usuaris lliures de Covid-19; La zona groga per a usuaris que han tingut contacte amb algun contagi o han hagut d’anar a l’Hospital i la zona vermella per a possibles futurs casos de Covid.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem