Cuida el teu cos amb productes naturals

La botiga Gerd Dietètica fa més de 25 anys que t'ajuda a cuidar la teva salut

Per sentir-te bé amb tu mateix tant per fora com per dins disposes de moltes eines com la cosmètica, tota mena de dietes i els complements alimentaris, entre d'altres. Encara que avui en dia pots trobar moltes respostes a Internet, és important consultar amb professionals perquè et donin les solucions més adients per aconseguir els teus objectius de forma saludable.

La botiga està ubicada al centre de la ciutat i està en funcionament des del 1992 FOTO: Arxiu

Gerd Dietètica és un comerç de proximitat de Sant Cugat que fa més de 25 anys que ofereix una gran selecció de productes naturals per ajudar-te a portar una vida saludable. Amb un tracte personal i proper, els seus professionals et poden assessorar en nutrició, productes dietètics, productes per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, complements per a esportistes, alimentació infantil, cosmètica natural i herboristeria.

Una especialitat singular que ha potenciat Gerd és l'herboristeria. Disposen de més d'un centenar de plantes úniques per poder realitzar tota mena de preparats medicinals o fórmules magistrals i fer qualsevol barreja adaptada a les teves necessitats. Les diferents propietats que tenen les plantes medicinals t'ajuden a millorar el teu estat de salut i es poden potenciar per treure'ls el màxim profit possible.

Si vols cuidar-te, a Gerd t'assessoraran d'una manera personalitzada per tractar el teu cas i poder oferir-te la informació indicada.

 
Comentaris

Destaquem