contingut promocionat
Lubesa

 

 

Cuida el teu jardí amb sistemes de reg de qualitat

Per tenir el millor jardí necessites un sistema de reg amb productes de qualitat

Amb el bon temps passes més estones al teu jardí i necessites que el reguis periòdicament. Per aconseguir això, et cal un sistema de reg de qualitat. Suministros Lubesa t’ofereix una àmplia varietat de sistemes de reg perquè el teu jardí tingui un aspecte immillorable inclús en les temporades més seques.

Programadors de reg

Amb aquest dispositiu podràs controlar el reg automàtic del teu jardí com els aspersors per regar en les millors hores del dia.

Aspersors

Aquests aparells són bàsics per garantir la humitat necessària per al teu jardí i per a aconseguir que la gespa estigui en òptimes condicions.

Distribuïdor de dues vies

Per ampliar les possibilitats de l’aixeta del teu jardí, és imprescindible un distribuïdor de dues vies, capaç de connectar dues mànegues alhora.

Accessoris per a sistemes de reg

A Suministros Lubesa trobaràs també diferents accessoris per al sistema de reg del teu jardí com ara un filtre de sistema de goteig que impedeix que aquests sistemes s’obstrueixin, entre altres productes.

Cuida el teu jardí amb la selecció de productes per al reg de Suministros Lubesa! Tot el que et cal per al jardí de casa teva!

La selecció més amplia en ferreteria FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem