contingut promocionat
captura de pantalla 2019 04 10 a las 13 52 45

 

Cuida la salut bucodental dels teus fills, ara amb un 20% de descompte

L'ortodòncia removible i l'ortodòncia fixa, les dues teràpies més recomanades per a evitar problemes bucodentals als més petits de la casa

L'ortodòncia infantil és clau en la fase de creixement de les peces dentals dels infants. Tot i que s'aconsella que aquests siguin tractats una vegada han finalitzat la primera dentició i tinguin les dents definitives, reemplaçant així les dents de llet (un procés al voltant dels 11-12 anys), és recomanable visitar entre els 6 i 14 anys de manera rutinària a l'odontòleg perquè aquest ensenyarà als més petits els hàbits d'higiene oral per a prevenir futurs problemes.

 

vitaldent b

 

A més, l'ortodòncia en els més petits és molt eficaç, ja que en aquesta edat la mandíbula dels nens es troba en una fase de creixement i els ossos són encara mal·leables, evitant d'aquesta manera posteriors tractaments cars i feixucs.

Ara amb un 20% de descompte

Si tens cap dubte, pots contactar amb l'equip professional de Vitaldent, que t'assessorarà i resoldrà els teus dubtes. A més, i coincidint amb l'inici del curs escolar, la clínica ofereix un 20% de descomptes en tots els tractaments d'ortodòncia per a nens, invisible i estètica.


Amb això, alguns dels símptomes més habituals per saber si un infant necessita ortodòncia són dents mal alineades, mandíbules que fan soroll o pèrdua prematura o tardana de les dents de llet. Així, aquestes dues teràpies són les idònies per l'ortodòncia infantil:

  • Ortodòncia invisible: aquesta teràpia es compon d'alineadors invisibles, imperceptible si un no es fixa, que es col·loquen en ambdues arcades dentàries permetent així que les dents es tornin a col·locar en la seva posició original. A part de còmode, segur i estètic, un dels avantatges d'aquesta teràpia és que és removible, permetent així una millor higiene dental sense cap restricció en l'alimentació.
  • Ortodòncia fixa: aquesta teràpia es compon d'uns aparells que es col·loquen sobre cada peça dental, mitjançant arcs metàl·lics que fan pressió a la dent. Un dels més convencionals són els brackets metàl·lics, ajudant així en els problemes d'alineació i masticació. Tot i que són menys estètics, actualment els infants poden personalitzar-los, posant els seus colors preferits o els colors del seu equip.

Així doncs, els beneficis d'aquestes teràpies són que ajuden a prevenir problemes en l'adolescència, evitant càries i problemes funcionals, corregeixen problemes de mossegada, ajudant al seu correcte creixement facial i corporal, i col·loquen les dents en la seva posició original, creant així un somriure sa i bonic.

 
Comentaris

Destaquem