Cuina de qualitat, tradicional i saludable

Cuina adaptada a tots els gustos

Els amants de la cuina tradicional catalana estan d'enhorabona, Xeffede, especialitzats en menjars per a emportar i amb una sala de degustació pròpia per a 14 persones compleix tots els requisits per qui valora una cuina de qualitat, natural amb productes de proximitat i fidel a les receptes de tota la vida.

 

Baner Xeffede 300X250

 

 

Xeffede també es caracteritza per fer una cuina a mida amb plats adaptats als gustos i preferències de cada client amb menús personalitzats i per oferir un tracte directe amb el xef. La carta de menús diaris (laborables) per a emportar (també amb servei a domicili a empreses de Sant Cugat) es compon de tres primers, tres segons i tres postres a escollir per només 6,70 € i hi podeu trobar una gran varietat com per exemple: macarrons a la bolonyesa; quinoa amb bròquil i pastanaga; carxofes amb pernil; cigrons amb bacallà; amanida russa; peix al vapor; hamburguesa amb ceba caramel·litzada; conill rostit; arròs de verdures; filet de porc al forn, i un llarg etc. que de ben segur respondrà a tots els vostres gustos.

 

Quant als plats estrella de la casa, teniu el melós de vedella amb puré de patates i de poma; el bacallà amb samfaina; els arrossos; les croquetes de rostit (memorables); el fricandó de vedella amb bolets o el pop amb patates. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem