Cuinetes entrega la bateria de cuina Arcos del seu sorteig

L'establiment del carrer de Valldoreix celebra aquests primers 4 anys de vida amb descomptes i ofertes especials

Aquest dilluns, 28 de maig, la botiga Cuinetes Cook Shop ha entregat la bateria de cuina Arcos a Maria Angeles García Diez, guanyadora del sorteig amb el que la botiga ha celebrat el seu quart aniversari. García s'ha endut una paella i una cassola de 24 cm i un cassó de 16 cm aptes per qualsevol tipus de foc, fabricats en alumini indeformable i amb un revestiment antiadherent de gran resistència i valorat en 80€.

Un pelador Arcos de regal

A banda del sorteig, l'establiment del carrer de Valldoreix celebra aquests primers 4 anys d'existència amb descomptes i ofertes especials entre els productes de la botiga. Igualment aquells qui realitzin compres de més de 20€ s'enduran, de franc, un ganivet pelador Arcos fins al 15 de juny o final d'existències. 

I és que a Cuinetes Cook Shop  podràs trobar tot el que necessitis per a la teva cuina des de cassoles, paelles i estris de les marques més prestigioses, fins a elements per aconseguir una cuina més sofisticada com sifons per fer escumes, entre d'altres. A banda, la botiga compte amb una àmplia gamma de productes per a  menjar a l'oficina o l'exterior amb porta entrepans, lunch bag o porta aliments, ampolles d'hidratació i coberts, entre d'altres.

 
Comentaris

Destaquem