Cultura, música i més per al cap de setmana

Les diferents propostes per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cultura i més

Concert de Susana Sheiman Quartet al Cafè Auditori FOTO: Cedida

Aquest cap de setmana és per a gaudir de la cultura. Divendres, per exemple, hi haurà l'Assaig obert 'Cantar sempre!' que se celebrarà abans del concert d'homenatge a Victòria dels Àngels el 15 de gener. A més a la tarda hi haurà l'exposició "Víctor Pedra, un cant a la vida" a la Sala Rusiñol a les 19.30 hores.

Ja a la nit està previst l'obra de teatre La fortuna de Sílvia

Per a dissabte, 14 de gener, està previst les portes obertes a l'ermita de Sant Medir i a la tarda hi haurà una projecció del documental "Leonard Cohen. I'm your man", dirigit per Lian Lunson al Centre Social i Sanitari de La Floresta a les 18 hores.

Ja a la nit està previst el concert de Deparamo al Teatre-Auditori. 

També hi haurà activitats per als més petits amb el taller d'escriptura medieval i 'Una carretada de contes' al Casal de Les Planes el diumenge.

Més propostes

Per a diumenge està previst la visita guiada a la Casa-Museu Cal Gerrer i al Monestir amb 'Guia'm pel Monestir'. D'altra banda, també hi haurà Vermut & Swing a la plaça de Can Quitèria.

Ja per a la nit està previst el concert de Susana Sheiman Quartet al Cafè Auditori a les 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem