La CUP qualifica de "vergonya" la reobertura del camp de golf de Sant Joan

Una escola privada està interessada a recuperar el camp de golf de Sant Joan, ubicat en terrenys públics i on Sant Cugat apostava per fer-hi un parc públic

La tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert (CUP), ha qualificat de "vergonya" la decisió de la Generalitat de reobrir el camp de golf de Joan i cedir-ne la seva gestió a una empresa privada. Tot i això, des de l'Ajuntament de Sant Cugat no volen posicionar-se i es limiten a confirmar que l’Incasol, propietari dels terrenys, ha comunicat la seva intenció de reobrir el camp perquè hi ha una escola de golf interessada en recuperar l'activitat.

Més info: La Generalitat treballa per reobrir el camp de golf de Can Sant Joan

 

La CUP, integrant del govern santcugatenc, sí que s'ha posicionat. "Tres anys abandonat. Quan en proposem un ús comunitari emergeix altre cop les ganes d'ús privatiu. És una vergonya", denuncia Núria Gibert a través de les xarxes socials. Cal recordar que tan l'Ajuntament de Sant Cugat com el de Rubí es van posicionar a favor de convertir l'espai en un parc públic obert a la ciutadania.

La tinenta d'alcaldia apunta que la CUP forma part del govern de Sant Cugat i que treballaran per evitar la reobertura del golf. A més, Gibert acusa l'Incasol i el Departament de Territori de la Generalitat de fer la "murga" al govern local: "Vostès són molt de amb mi o amb ningú. Ni que ho hagin votat també en el seu moment en seu plenària. Posar les administracions al servei del seu partit. Un clàssic convergent".

Des de la CUP assenyalen l'Incasol per contravenir "la voluntat de la ciutat de Sant Cugat". "Tornen a privatitzar un sòl pretesament públic. Un parc urbà. Un espai que la ciutadania se l'estava tornant a fer seu. Per a fer-hi què? Un camp de golf privat en terrenys de titularitat pública", critica la formació a en un missatge a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem