Ja hi ha data pel certificat covid a restauració, residències i gimnasos

Ja s'ha confirmat el primer cas de la variant Òmicron a Madrid

El passaport covid serà obligatori en restauració, residències d'avis, gimnasos i equipaments esportius a partir de divendres 3 de desembre per a majors de 13 anys. La mesura havia d'entrar el divendres 26 de novembre però es va ajornar perquè es va col·lapsar el web de La Meva Salut.

Més info: Passaport covid: com aconseguir-lo i on el demanen

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha comparegut en roda de premsa per anunciar les últimes hores de la pandèmia, on ha aclarit que el certificat covid "no és una mesura per a que la gent es vacuni". Ja s'ha confirmat el primer cas de la variant Òmicron a Madrid i hi ha dos casos sospitosos a Catalunya, però Argimon ha especificat que no són greus i que faran quarentena. 

Pel que fa a la restauració, la preocupació la setmana passada era d'haver d'anar al darrere dels clients per comprovar si porten correctament el certificat. El conseller ha volgut deixar clar que la seva intenció "no és que facin de policies, sinó que col·laborin".

Més info: Restaurants, residències i gimnasos reaccionen diferent al Passaport Covid

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem