David Pujol repeteix presidint La Unió amb l'objectiu d'implicar més els socis

La nova Junta de l'entitat es definia el passat 11 de maig

David Pujol, president de La Unió santcugatenca durant els últims 4 anys, ha revalidat el càrrec al capdavant de l'entitat. Així es decidia el passat 11 de maig en ser la seva l'única candidatura presentada per a aquest fi.

D'aquesta manera, Pujol estarà al capdavant de la Junta de l'entitat, que compta amb Esther Madrona com a vicepresidenta, Santiago Salido com a tresorer, Carles Mayol com a secretari, i Roger Casadellà, Ferran de Juan, Elisabet Pasqual, Paula Galván i Bernat Picornell com a vocals.

De cara a aquesta nova etapa, Pujol ha remarcat que "l'anterior va ser una etapa molt dura i complicada, havent de reestructurar La Unió, solucionant problemes del passat, negociant amb l'Ajuntament... i ara, tot i que el dia a dia no és fàcil, el repte és preparar el futur per quan tornem a la nova seu" que, en principi, hauria d'estar enllestida a mitjans del 2019.

Mel que fa al dia a dia de l'entitat, la nova Junta es planteja dos reptes principals. El primer, "implicar més els socis i les seccions en el futur organitzatiu de l'entitat, prenent la Junta un paper de dinamitzadora i facilitadora de la seva tasca". El segon, "millorar la comunicació externa, tornant a ser una entitat coneguda a Sant Cugat". En aquest sentit, Pujol ha apuntat que "es coneixen més les seccions que la mateixa entitat, i cal donar a conèixer el potencial que té La Unió, potenciant la seva identitat".

Com a Junta, renovat el càrrec ha assegurat que "fa il·lusió", ja que "han estat quatre anys de solucionar problemes del passat, pensant en el present i en el futur, i ara arriba la part maca, la de crear. Ens fa molta il·lusió inaugurar la nova seu i encetar un nou projecte".

Igualment, ha apuntat el repte que suposa ara preparar el programa de gestió del Consorci de La Unió, integrat per l'entitat i l'Ajuntament de Sant Cugat, per definir els usos i gestió del nou edifici, per tenir-los enllestit un cop les obres estiguin acabades.

 
Comentaris

Destaquem