contingut promocionat
pizza apunt logo

 

 

Degusta aquestes pizzes estil italià adaptades a Catalunya

'Pizza a Punt' ofereix pizzes inspirades en diferents poblacions catalanes i hamburgueses, frànkfurts i amanides de qualitat

Pizza a Punt ofereix pizzes a domicili inspirades en les receptes italianes, però adaptades als gustos catalans amb productes de proximitat. Dediquen una pizza a diferents poblacions del país com ara Sant Cugat, Alella, Montcada, Cardedeu, Santa Perpètua, etc.

Les seves pizzes també s'adapten a les tendències de consum del moment i a les noves necessitats. Ofereixen, per tant, una pizza vegana, una pizza ranxera, una pizza mexicana i una pizza americana, entre altres.

hamburgueses pizza a punt

Pizza A Punt Sant Cugat ofereix pizzes, burgers, frànkfurts i amanides de qualitat. FOTO: Cedida

Més que pizzes: 'burgers' de qualitat

Més enllà de la diversitat de pizzes que ofereix aquest establiment, situat a l'avinguda Francesc Macià, 52-56, destaquen també les seves hamburgueses: Barcelona, Osona, Vallès, Veggie Burger, etc. Hamburgueses per a tots els gustos i paladars.

A més, el negoci proposa a la seva carta frànkfurts de diferents gustos com llom, bacó, salsitxa de Frankfurt, etc., amanides molt variades (Cèsar, Mediterrània, Parmesana, Toscana, etc.) i una selecció de postres exquisides (Macadamia nut brittle, Trufes gelades, Mini calzone de xocolata, etc.).

Si vols pizzes, hamburgueses, entrepans i amanides a domicili de qualitat, has de contactar amb Pizza a Punt.

'Pizza a punt' Sant Cugat està situat a l'avinguda Francesc Macià, 52-56. FOTO: Cedida

'Pizza a punt' Sant Cugat està situat a l'avinguda Francesc Macià, 52-56. FOTO: Cedida

'Pizza a Punt' ofereix pizzes de qualitat amb productes de proximitat. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem